Фон дер Лајен разговарала са Ердоганом о јачању сарадње ЕУ и Турске

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 20:54

Фон дер Лајен разговарала са Ердоганом о јачању сарадње ЕУ и Турске

Председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен саопштила је данас да је телефоном разговарала са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом о јачању сарадње Европске уније и Турске. Фото: Танјуг/AP Photo/Virginia Mayo „Разговарали смо о међународним изазовима, укључујући руски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << агресивни рат против Украјине. Штавише, договорили смо се да радимо заједно на јачању сарадње између ЕУ и Турске“, написала је Фон дер Лајен на Твитеру.
Она је навела да је позвала Ердогана да му честита реизбор на место председника.
Како је саопштено из прес службе турског председника, тема разговора са фон дер Лејен били су односи Турске и Еуропске уније.
Putin s afričkim liderima: Rusija otvorena za dijalog sa svima koji žele mir

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фон дер Лајен разговарала са Ердоганом о јачању сарадње ЕУ и Турске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.