Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 20:20

Пијани уринирају у центру града: Ово је право лице лажне елите из опозиције (ФОТО/ВИДЕО)

Било какве приче опозиције о сопственој “пристојности” и „супериорности“ дефинитивно су пале у воду. Фото: PrtSc Седми по реду политички протести дела опозиције почели су окупљањем испред Скупштине Србије. Организатори ових протеста су Мирослав Алексић, Срђан Миливојевић, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мариника Тепић, Небојша Зеленовић, Биљана Ђорђевић.



Нажалост, и на овом протесту су наши фотографи забележили ружне сцене.
Многи од окупљених су искористили прилику да се опијају, а неки од њих су и мокрили у центру града, не сакривајући своју некултуру.
Фото: PrtSc Тиме се још једном, по ко зна који пут, показало право лице опозиције која се представља као елита.
Подсетимо, на прошлом протесту опозиционари су уринирали на зграду Владе Србије, док су остали окупљени то поздравили уз аплауз и повике подршке. Баш нико, укључујући и политичаре из опозиције, није ни покушао да спречи свог истомишљеника од овог срамног чина!



Овиме су било какве приче опозиције о сопственој “пристојности” и „супериорности“ дефинитивно пале у воду.
Лажна кругодвојкашка и аутошовинистичка елита је јасно показала шта мисли о Србији, њеним највишим институцијама и, пре свега, народу који је на демократским изборима изабрао своје представнике.
Dodik: Zašto Zapad gura Kosovo kao nezavisnu državu,a RS ne sme da priča o tome?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пијани уринирају у центру града: Ово је право лице лажне елите из опозиције (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.