Обардовић: Знамо како је играти у Пиониру; Ледеј: Да урадимо све што тренер тражи

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 16:28

Обардовић: Знамо како је играти у Пиониру; Ледеј: Да урадимо све што тренер тражи

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је пред трећу утакмицу финала АБА лиге против Црвене звезде, да његво тим зна како је играти у Пиониру. Фото: ABA liga/ Filip Roganović Кошаркаши Црвене звезде сутра од 20:30 часова дочекују екипу Партизана у трећој утакмици финалне серије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << плеј-офа АБА лиге. „Црно-бели“ тренутно воде у серији са 2:0.
„Знамо како је већ играти у Пиониру. Црвена звезда ће имати велику подршку својих навијача, морамо да се спремимо за ту амтосферу и морамо да будемо мирни. Да пробамо да одиграмо најбољу могућу утакмицу. Знамо да нас дели још један тај корак, односно још једна победа од тога да будемо прваци АБА лиге. Колико је близу, толико је далеко наравно уз велико поштовање према противнику“, изјавио је Обрадовић за клупски сајт.
Крилни центар „црно-белих“ Зек Ледеј додао је да очекује да противник сутра изађе на терен и одигра снажно током целе утакмице.
„Ми морамо да се појавимо на терену, урадимо све што каже тренер и боримо се. Атмосфера је део игре овде, мораш да је прихватиш, адаптираш се на њу и играш јако радећи све што је потребно. Успели смо да победимо раније, покушаћемо да победимо поново“, поручио је Ледеј.
Bogdanović: Jokić je imao sreću da nije igrao za Partizan i Zvezdu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обардовић: Знамо како је играти у Пиониру; Ледеј: Да урадимо све што тренер тражи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.