Богдановић: Јокић је имао срећу да није играо за Партизан и Звезду

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 15:48

Богдановић: Јокић је имао срећу да није играо за Партизан и Звезду

Српски репрезентативац и кошаркаш Атланте Богдан Богдановић изјавио је да је Никола Јокић имао срећу што није играо за Партизан или Црвену звезду као млад играч, преноси ЕСПН. Фото: Танјуг/AP Photo/Hakim Wright Sr. Кошаркаши Денвера први пут у историји освојили су титулу НБА шампиона, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто су у петој утакмици великог финала савладали Мајами 94:89 и славили са укупним скором 4-1.
Денвер је до историјског успеха предводио српски центар Никола Јокић са 28 поена, 16 скокова и четири асистенције, за 42 минута на паркету.
„Заиста делује нереално, невероватно. Јокића знам од почетака. Упознали смо се код заједничког пријатеља, играли смо плејстејшн и он се појавио. Био је тих и миран. Нисмо ни помишљали да ће за неколико година да постане шампион. Невероватно је било видети цео тај процес, подршку породице и тима, сведочити у ком стању духа су сви чланови породице, браћа, итд. Прелепа слика спорта“, истакао је Богдановић.
Осврнуо се Богдановић на промене које је Јокић унео у кошарку.
„Добар шутер, висок, уме да дода. То је то. Хајде да видимо шта може? Али, то како контролише утакмицу показује примером како би требало кошарка да се игра. Размишља сваке секунде на терену. Чак и раније је нон-стоп радио. Није забушавао на терену. Отворио је пут различитим момцима из САД и Европе, јер је тренд био да мораш да играш за велике клубове како би показао своју величину. Имао је срећу да није играо за Партизан и Звезду, самим тим да мора да побеђује као млад играч, што је многима тешко на почетку“, констатовао је српски бек.
Stojković: Onog momenta kada smo odlučili da dobijemo utakmicu, mi smo pobedili

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Богдановић: Јокић је имао срећу да није играо за Партизан и Звезду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.