Јовељић: Примарни циљ Бугарска; Ераковић: Свака победа је битна

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 15:34

Јовељић: Примарни циљ Бугарска; Ераковић: Свака победа је битна

Репрезентативац Србије Дејан Јовељић изјавио је након меча са Јорданом да је примарни циљ националне селекције утакмица са Бугарском. Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Wyke Фудбалери Србије победили су Јордан 3:2 (1:0) у пријатељском мечу одиграном у Бечу.
„Јако сам срећан што сам постигао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << два гола и зато што смо победили. Драго ми је због навијача и што смо пред њима одиграли једну мушку утакмицу.
Морам да похвалим екипу Јордана која је пружила велики отпор. Ми се спремамо за Бугарску која је примаран циљ. Брзо смо се скупили и договорили шта да радимо у последњим минутима. Хвала Богу дошли смо до победе. Не постоји никакав притисак. Наши главни нападачи нису ту и на мени и Јовановићу је да их одменимо“, истакао је Јовељић.
Штопер националне селекције Страхиња Ераковић додао је да је свака победа битна.
„Ово нам је било прво полувреме. Друго полувреме је оно важније у Бугарској. Тамо идемо на победу, да наставимо где смо стали са победама против Литваније и Црне горе. Да се пласирамо што пре на Еуро. Постигао сам леп гол и наравно да сам пресрећан због тога. Што се навијача тиче, направили су атмосферу као да смо у центру Србије. Вечерас су били наш 12 играч“, закључио је Ераковић.
Stojković: Onog momenta kada smo odlučili da dobijemo utakmicu, mi smo pobedili

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јовељић: Примарни циљ Бугарска; Ераковић: Свака победа је битна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.