Имена која привлаче богатство: Једно од њих је популарно и у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 13:00

Имена која привлаче богатство: Једно од њих је популарно и у Србији

Списак имена за које се сматра да привлаче новац. Фото: Pexels/Cottonbro studio Многи будући родитељи већ унапред имају списак потенцијалних имена за своје наследнике. Свако име лепо је на свој начин и са собом носи одеђену симболику.
У тој причи издваја се једно занимљиво истраживање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – интернет страница HushHush.com спровела је интерну студију на основу јавно доступних информација и направила листу 10 имена за дечаке и девојчице која имају најбогатији људи на свету.
Они су прегледали имена на списковима милијардера, те су утврдили да, према подацима са сајта CEOWorld.biz, међу 500 најбогатијих људи на свету највише има оних који носе име Џон и Дејвид (или Давид). Међу богаташицама најучесталије име је Мари и варијанте Марија и Мери, као и Џуди (и Џудит).
Ово су, дакле, та имена за бебе милијардере.
Мушка имена Џон/Џонатан/Џони
Дејвид/Дејв
Томас/ Томи/Том
Ванг
Бил/Били
Чарлс/Чарли
Мајкл/Мајк/Мајки
Роберт/Роби
Мухамед
Џим/Џими
Женска имена Мари/Марија/Мери
Џуди/Џудит
Софија/Софи
Ен/Ана/Ени
Викторија/Вики/Тори
Елизабета/Бет/Лизи
Ебигејл/Еби
Ким
Макензи
Кирстен
Nadut vam je stomak i otečene su vam noge?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Имена која привлаче богатство: Једно од њих је популарно и у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.