Амбасадор Хил: Србија је способна да искористи историјске прилике

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 11:50

Амбасадор Хил: Србија је способна да искористи историјске прилике

Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил поручио је данас да сматра да је ‘Србија способна да искористи историјске прилике. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Он је на свом налогу на Твитеру објавио видео поруку коју је председник САД Џозеф Бајден упутио америчким дипломатама у свету >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у којој је саопштио да је свет на раскрсници и да оно што буде данас урађено, “одредиће животе за три или четири наредне генерације“.
“Ово су поруке председника Бајдена мени и мојим колегама. Одлична порука о искориштавању историјских прилика. Мислим да је Србија за то способна“, написао је Хил.
Бајден је у видео поруци америчким дипломатама такође навео да САД имају визију позитивне будућности.
“Наша је визија позитивна будућности. Желимо да градимо са другима, а не против њих. Да се са њима аганжујемо у заједничким интересима, да помогнемо земљама у развоју да пруже више својим грађанима“, поручио је Бајден.
 
Petković: U ovim okolnostima ne vidim kako da nastavimo dijalog

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Амбасадор Хил: Србија је способна да искористи историјске прилике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.