Ноћ на северу Косова и Метохије протекла мирно без инцидената

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 09:07

Ноћ на северу Косова и Метохије протекла мирно без инцидената

Ноћ на северу Косова и Метохије је протекла мирно, без инцидената, уз појачано присуство припадника полиције у све четири општине, као и на ободима северног дела Косовске Митровице, на линијама разграничења јужног од северног дела града, јавља репортер Танјуга. Фото: Танјуг/дописништво >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << КиМ Грађани и даље дежурају испред општинских зграда у Лепосавићу, Звечану и Зубином Потоку, захтевајући да припадници специјалне полиције напусте просторије у које су насилно ушли и увели албанске градоначелнике.
Преко административних прелаза још није дозвољен улазак робе пореклом из централног дела Србије, као ни камионима са српским таблицама, било да су празни или превозе робу страног порекла.
Камионима са српским таблицама није дозвољен улаз ни из Албаније, иако превозе албанску робу, или за централни део Србије или за Косово и Метохију.
 
Vučević se sastao sa Bocan-Harčenkom

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Ноћ на северу Косова и Метохије протекла мирно без инцидената се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.