Кошаркашице Србије победиле кошарку – Маљковић незадовољна

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 07:34

Кошаркашице Србије победиле кошарку – Маљковић незадовољна

Селекторка Србије Марина Маљковић била је видно незадовољна после победе њених изабраница над Словачком (90:52) у мечу другог кола Д групе Европског првенства за кошаркашице. Фото: ФИБА „Било је позитивних ствари, али било је много, много грешака, у одбрани и у нападу. То је нешто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << што мора да се исправи већ за наредну утакмицу.
У суботу имамо тренинг у термину утакмице против Мађарске. Морамо да се договоримо између себе. И у нападу и у одбрани је било грешака, и промашених зицера и промашених шутева, и лоше заграђивање. Баш је било доста, доста грешака. То мора да се исправи. И то је то. Тачка“, рекла је селекторка за званични сајт Кошаркашког савеза Србије.
Већ у недељу следи меч против Мађарске. „Да би се добила та утакмица, све ово дефинитивно мора да се исправи. Много јак, неугодан противник. Играју веома агресивно, веома пожртвовано.
То су играчице из најјачих мађарских клубова, а већ смо причали о њиховој лиги. Не постоји ниједна која не игра Евролигу, у најгорем случају је у Еврокупу, и то на врло озбиљном нивоу.
Стварно заслужују сваки респект. Играју јако добро. Океј, изгубиле су сада од Турске у последњим секундама, али све што су показале до сад је стварно добро. Са овом игром као против Словачке, немамо шта да тражимо“, закључила је Маљковић.
Neklasični festival klasične muzike – Festival NEO otvorio svoja vrata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије победиле кошарку – Маљковић незадовољна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.