Лавров: Русија се неће ослањати на западна обећања

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jun.2023, 19:57

Лавров: Русија се неће ослањати на западна обећања

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров данас је изјавио да се Москва неће ослањати на обећања, па чак ни на документа која би Запад могао да понуди када је реч о безбедносним гаранцијама. Фото: Танјуг/TAS Host Photo Agency Pool via AP „Рат који је покренут против Русије је геополитички”, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекао је Лавров у интервјуу за РТ, преноси ТАСС
.Он је навео да Запад покушава да успори конкуренте и да се оваква ситуација може решити само уз уважавање чињенице да је реч о геополитичком сукобу.
„Реч је о покушају Запада да покуша да задржи своју хегемонистичку позицију. Тај покушај је осуђен на неуспех”, рекао је шеф руске дипломатије.
Putin: Rusija bi mogla da upotrebi nuklearno oružje, ali nema potrebe za tim

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лавров: Русија се неће ослањати на западна обећања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.