Брнабић и Мали сутра с ЕБРД потписују уговор о унапређење научне инфраструктуре

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 20:17

Брнабић и Мали сутра с ЕБРД потписују уговор о унапређење научне инфраструктуре

 Премијерка Ана Брнабић и потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали потписаће сутра, у име Владе Србије, уговор са Европском банком за обнову и развој (ЕБРД). Фото: Влада Србије Уговор о зајму тиче се унапређења научне инфраструктуре у Србији, изградње нових научно-технолошких >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << паркова и додатних зграда у већ постојећим научно- технолошким парковима у земљи, саопштено је из Владе Србије.
Уговор ће бити потписан у згради Владе Србије.
 
Vlada usvojila predlog zakona o registru za novčanu pomoć za decu

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Брнабић и Мали сутра с ЕБРД потписују уговор о унапређење научне инфраструктуре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.