Вучић захвалио Бин Заједу на ангажману за мирно решавање свих отворених питања

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 18:07

Вучић захвалио Бин Заједу на ангажману за мирно решавање свих отворених питања

Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са председником Уједињених Арапских Емирата шеиком Мохамедом бин Заједом Ал Нахјаном о актуелним дешавањима на Косову и Метохији и захвалио му на досадашњем личном ангажману за мирно решавање свих отворених >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << питања. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Партнерство и пријатељство наших земаља су, пре свега, утемељени на међусобном уважавању и разумевању, а заједно ћемо наставити да унапређујемо економску, билатералну и све друге видове сарадње у корист грађана Србије и УАЕ“, написао је Вучић је на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“ након сусрета са Бин Заједом, који борави у једнодневној радној посети Београду.
Вучић је додао да је госту из УАЕ још једном захвалио на позиву за учешће на климатском самиту УН, који ће се одржати у тој земљи и нагласио да је Србија у потпуности посвећена улагању у пројекте који ће допринети ублажавању последица климатских промена.
Pirc Musar: Srbija treba da radi na evropskom putu, EU da ubrza prijem

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић захвалио Бин Заједу на ангажману за мирно решавање свих отворених питања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.