Пари Сен Жермен преговара са нападачем Ливерпула Мохамедом Салахом

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 16:23

Пари Сен Жермен преговара са нападачем Ливерпула Мохамедом Салахом

Председник фудбалског клуба Насер Ал-Келаифи покушава да убеди нападача Ливерпула Египћанина Мохамеда Салаха да настави каријеру у клубу из Париза, преносе француски медији. Фото: Танјуг/AP/Rui Vieira Ал-Келаифи се наводно тајно састао са Салахом у Паризу и представио му план за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наредне сезоне. Клуб из Париза је већ напустио Лионел Меси, а „свеци“ би у летњем прелазном року могли да остану и без Нејмара и Килијана Мбапеа.
Француски медији истичу да власници Пари Сен Жермена не желе ништа да препусте случају и због тога већ планирају ко ће да предводи напад „светаца“ у наредној сезони.
Египатски фудбалер је више пута рекао да жели да остане у Ливерпулу, са којим има уговор до јуна 2025. године, али је ПСЖ спреман да већ у предстојећем прелазном року ангажује Салаха.
Салах и Ал-Келаифи су наводно у редовном контакту још од Светског првенства у Катару када је постало јасно да Меси неће продужити уговор са француским шампионом.
Салах је у Ливерпул стигао 2017. године из Роме, а за клуб са Енфилда одиграо је 305 утакмица и постигао је 186 голова.
Ливерпул ће наредне сезоне играти у Лиги Европе.
Sezona u Premijer ligi kreće 11. avgusta, derbi Čelsi – Liverpul u prvom kolu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пари Сен Жермен преговара са нападачем Ливерпула Мохамедом Салахом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.