Џонсон: Извештај комисије је шарада

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 16:09

Џонсон: Извештај комисије је шарада

Бивши премијер Велике Британије Борис Џонсон назвао је данас „шарадом“ извештај Комисије за привилегије Доњег дома парламента, која је нешто раније оценила да он треба да буде суспендован из парламента на 90 дана јер је „намерно обмануо парламент“ о забавама које је приредио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << током пандемије. Фото: Танјуг/AP/Matt Dunham, File Он је извештај назвао „поремец́еним закључком“ и додао да је погрешио што је веровао у комитет или у његову добру намеру“, пренео је „Скај њуз“.
Џонсон се посебно осврнуо на председавајућу Комисије Херијет Харман, рекавши да је „најгоре од свега то што није он тај који је изврнуо истину да би је ускладио са својим циљевима, већ да је то урадила Харман и њена комисија“.
„Ово је ужасан дан за парламентарце и нашу демократију. Истрага је задала последњи ударац у политички дуготрајном, мотивисаном убиству“, истакао је Џонсон.
Он је додао и да је лаж да је намерно обмануо парламент.
Papa Franja vratio nadbiskupa Gensvajna u Frajburg

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џонсон: Извештај комисије је шарада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.