Руски тенисер Данил Медведев елиминисан у осмини финала Хертогенбоша

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 15:00

Руски тенисер Данил Медведев елиминисан у осмини финала Хертогенбоша

Руски тенисер Данил Медведев није успео да се пласира у четвртфинале АТП турнира у Хертогенбошу, пошто је данас у осмини финала поражен од Француза Адријана Манарина 4:6, 6:4, 6:2. Фото: Танјуг/AP Photo/Alessandra Tarantino Меч је трајао два сата. Медведев је трећи тенисер света, док је Манарино >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 52. на АТП листи. Ово је био шести међусобни дуел руског и француског тенисера, а четврти тријумф Медведева.
Француз ће у четвртфиналу играти са победником меча између Канађанина Милоша Раонића и Аустралијанца Џордана Томпсона. Манарино је направио велико изненађење и победио првог носиоца после преокрета. Руски тенисер је први сет добио резултатом 6:4, али је Француз добио наредна два и заслужено је стигао до победе.
Медведев ће пре Вимблдона одиграти још један турнир на трави и то у Халеу, који је на програму од 19. до 25. јуна.
АТП турнир у Хертогенбошу игра се на трави за наградни фонд од 673.630 евра.
Reprezentativac Gane Edmund Ado prvo pojačanje Crvene zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руски тенисер Данил Медведев елиминисан у осмини финала Хертогенбоша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.