Репрезентативац Гане Едмунд Адо прво појачање Црвене звезде

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 14:33

Репрезентативац Гане Едмунд Адо прво појачање Црвене звезде

Репрезентативац Гане Едмунд Адо прво је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року, саопштено је из београдског клуба. Фото: Танјуг//AP/Dmitri Lovetsky Адо (23) је са Црвеном звездом потписао уговор на четири године. Репрезентативац Гане је у београдски клуб стигао из суботичког Спартака. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Он је у Спартак стигао почетком године, а имао је уговор са клубом из Суботице до јуна 2025.
Адо је од 2018. до 2021. играо за словачку Сеницу, а потом је до краја 2022. наступао за Шериф из Тираспоља. За репрезентацију Гане одиграо је осам утакмица. Адо игра на позицији задњег везног фудбалера, а прво је појачање Црвене звезде, која ће наредне сезоне играти у Лиги шампиона. Едмунд има искуство играња у Лиги шампиона, а био је један од најбољих фудбалера првака Молдавије пре две године у тријумфу Шерифа над Реалом у Мадриду.
Управа „црвено-белих“ је већ ангажовала новог тренера Барака Бахара. Управо српског првака активно ради на појачањима у летњем прелазном року како би клуб спремно дочекао наредну сезону и што јачи дочекао утакмице у групној фази Лиге шампиона. Црвена звезда је прошле сезоне освојила „дуплу круну“ у домаћем првенству, а као шампион Суперлиге Србије изборила је директан пласман у групну фазу ЛШ.
Belingem: Real najbolji klub na svetu, ovo mi je najvažniji trenutak u karijeri

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Репрезентативац Гане Едмунд Адо прво појачање Црвене звезде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.