Курти прво суспендовао телевизију, па напао новинаре на конференцији за штампу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 13:06

Курти прво суспендовао телевизију, па напао новинаре на конференцији за штампу

Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти одржао је данас конференцију за новинаре на којој је напао новинаре због питања која су му постављали. Фото: Танјуг/Дописник КиМ Само дан након што је телевизији Кљан Косова укинута дозвола за емитовање програма, Курти >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је говорио о слободи медија и тражио новинарима која питања би требало да му постављају, преноси приштинска Демокрација.
На питање новинара да ли ће тројица ухапшених припадника тзв. Косовске полиције бити ослобођена уколико ослободи Милуна Миленковића Лунета, Курти је рекао новинару да „не говори у име Београда“. „Луне није постао злочинац 26. или 29. маја. Он има дебели досије кршења закона. Истина је да је хапшење Лунета успаничило све злочинце, не могу да замисле да он може да буде ухапшен, нису веровали“, рекао је Курти.
Он је од новинара тражио да постављају по једно питање. „Ми вам дајемо микрофон за једно или два питања, а не за 4-5 и нема потребе да буде толико дуго јер ово није интервју. Молим вас не прекидајте ме, стрпљиво вас слушам. Завршићу говор. Могу ли?“, рекао је Курти.
Kurti poručio Borelju: Policijske akcije nisu posao ijednog evropskog zvaničnika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Курти прво суспендовао телевизију, па напао новинаре на конференцији за штампу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.