Десет знакова да сте у вези са правим партнером: На ово можете свакодневно да обратите пажњу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 13:03

Десет знакова да сте у вези са правим партнером: На ово можете свакодневно да обратите пажњу

Знак поштовања од стране мушкарца није само да вам придржава капут или отвара врата. Фото: Pexels/Mododeolhar Његов карактер откривају његове речи, поступци и суптилни гестови. Откривање ових знакова често може бити узбудљива али и тешка потрага ако не знате шта тражите.
10 сигнала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да вас мушкарац поштује Он обраћа пажњу на оно што кажете
Да, истина је. Постоје мушкарци који слушају шта им партнерка говори. Веровали или не, постоје неки мушкарци који обраћају пажњу на оно што кажете, цене ваше мишљење и учествују у смисленим разговорима. Они искрено слушају без прекидања и труде се да разумеју вашу перспективу. Ако мушкарац искрено обраћа пажњу на оно што говорите, он вас заиста поштује.
Он поштује ваше вредности, уверења и мишљења Ако мушкарац поштује ваше вредности, мисли и уверења, чак и када се разликују од његових, то је знак стварног поштовања. Он не одбацује ваше перспективе, већ се уместо тога упушта у промишљене дискусије како би стекао увид у ваше гледиште.
Човек који има поштовање према другима зна да свако има своја јединствена искуства и перспективе које обликују њихова уверења, и поштује ваше право да се придржавате својих вредности без наметања сопствених судова.
Он вам верује и искрен је према вама Још један важан аспект сваке здраве везе је поверење. Ако вам мушкарац потпуно верује и увек је искрен према вама, знате да је он добра и одана особа. Поверење, наравно, иде у оба смера. Дакле, нема запиткивања и проверавање где сте, са ким сте и зашто касните…
Он је ту за вас Доступност је нешто што узимамо здраво за готово ових дана. Сви имамо своје телефоне стално са собом и можемо да проверимо позиве, мејлове и обавештења у било које време, дању или ноћу. Емоционална подршка и доступност су потпуно различите ствари.
Мушкарац који вас поштује ће бити емоционално доступанза вас – саслушаће вас, саосећаће се са вашим бригама и понудиће подршку.
Он слави ваша достигнућа Човек који вас заиста поштује неће само препознати, већ ће и прославити ваша достигнућа, без обзира на то колико су велика или мала. Он разуме да ваши успеси нису претња, већ разлог за славље и биће поносан на ваше поступке, победе и достигнућа и охрабриће вас да остварите свој пуни потенцијал.
Он узима у обзир ваше потребе и жеље Сви имамо своје потребе и жеље. Поштовање жеља и потреба партнера је темељна потреба сваке везе. Ако са партнером не можемо да причамо о својим жељама и потребама онда смо у проблему. Ако вас партнер искрено поштује, узеће ваше потребе и жеље у обзир приликом доношења одлука или планова.
Није превише поносан да би се извинио Неким мушкарцима је изузетно тешко да признају да греше. Живети са таквом особом је незахвално и може изазвати велике тензије у вези. С друге стране, ако ваш мушкарац није превише поносан да би се извинио када је погрешио, он вас очигледно цени и цени везу више него свој его.
Он вас брани и подржава када је потребно Да ли вас ваш мушкарац брани и подржава када је потребно? Ако вас неко не поштује или малтретира, не треба да ћути, већ да се заузме за вас и да се позабави ситуацијом на асертиван начин и са поштовањем.
Он је стрпљив Стрпљење је суштински квалитет у свакој вези. Партнер треба да осећа ваше расположење и стрпљиво вам даје време и простор да обрадите своје емоције.
Не тражи од вас детаље или захтева хитна објашњења, али нуди ухо за слушање и подршку када сте спремни да поделите. Или, на пример, када изразите жељу да истражите нови пут у каријери или да наставите даље образовање, он ће бити ту за вас. Неће вас пожуривати да хитно донесте одлуку и навести вас да сумњате у себе.
Третира вас као равноправну партнерку Уз све што је поменуто, јасно је да однос поштовања има много елемената. Али сви се своде на то да се особе међусобно третирају као равноправни партнери у свакодневном животу. Човек који вас искрено поштује цениће ваше мишљење и укључиће вас у доношење одлука. Он ће препознати и поштовати вашу аутономију, а ви ћете заједно као тим доносити важне изборе.
Čuveni ruski psiholog otkriva: Jedna osobina čini ženu fatalnom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Десет знакова да сте у вези са правим партнером: На ово можете свакодневно да обратите пажњу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.