Фудбалски клуб Вест Хем одбио прву понуду Арсенала за Деклана Рајса

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 13:03

Фудбалски клуб Вест Хем одбио прву понуду Арсенала за Деклана Рајса

Фудбалски клуб Вест Хем одбио је прву понуду Арсенала од 93 милиона евра плус бонуси за капитена и енглеског репрезентативца Деклана Рајса, преносе данас британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Kin Cheung Менаџер Арсенала Микел Артета затражио је од челника клуба да што пре реализују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трансфер Рајса у редове „тобџија“. Руководство Арсенала планира да у наредних неколико дана пошаље побољшану понуду за капитена Вест Хема.
Рајс је пре недељу дана са Вест Хемом освојио Лигу конференција, пошто је лондонски клуб у финалу овог такмичења савладао Фиорентину 2:1. Интересовање за Рајса показали су и Бајерн и Манчестер сити. Рајс (24) је у Вест Хем стигао 2014. из Челсија, а за „чекићаре“ је постигао 15 голова на 245 мечева. Он је прошао све омладинске селекције Републике Ирске, а за први тим ове земље одиграо је три утакмице.
Рајс је 2019. године одлучио да игра за репрезентацију Енглеске, а за „горди албион“ је одиграо 41 меч и постигао је три гола.
Sezona u Premijer ligi kreće 11. avgusta, derbi Čelsi – Liverpul u prvom kolu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалски клуб Вест Хем одбио прву понуду Арсенала за Деклана Рајса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.