Себастијан Фетел вози болид Ред Була у септембру на стази Нирбургринг

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 11:52

Себастијан Фетел вози болид Ред Була у септембру на стази Нирбургринг

Четвороструки шампион света у Формули 1 Немац Себастијан Фетел возиће деветог септембра болид Ред Була на стази Нирбургринг, саопштено је из овог тима, преноси Мирор. Фото: Танјуг/Albert Gea/Pool Photo via AP У саопштењу Ред Була се наводи да ће Фетел учествовати заједно са младим возачима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на спектаклу на стази Нирбургринг који ће трајати 12 сати. Цео спектакл ће бити у склопу демонстације вожње на е-горивима. Он ће возити болид РБ7 са којим је 2011. године освојио титулу у шампионату Ф1.
На стази у Нирбургрингу наступиће и резервни возач Ред Була Данијел Рикардо. Он ће наступити у болиду РБ8 који је возио 2012. године.
Фетел је са екипом Ред Була освојио титуле у Ф1 2010, 2011, 2012. и 2013. године. Он је возио за Торо Росо, Ред Бул, Ферари и Астон Мартин, а из Ф1 се повукао прошле године.
Počinje rekonstrukcija “Karađorđa” – Voša će celu jesen biti domaćin na stadionu u Bačkoj Topoli

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Себастијан Фетел вози болид Ред Була у септембру на стази Нирбургринг се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.