Мурињо остаје тренер фудбалера Роме, одбио понуду Ал Ахлија из С. Арабије

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 11:37

Мурињо остаје тренер фудбалера Роме, одбио понуду Ал Ахлија из С. Арабије

Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо одбио је богату понуду да преузме екипу Ал Ахлија из Саудијске Арабије, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Bandic „Скај Италија“ наводи да је Мурињо одржао састанак у Лондону са једним од званичника Ал Ахлија Махмудом ал-Катибом. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Португалски стручњак је саслушао понуду челника Ал Ахлија која је износила чак 120 милиона евра за две сезоне.
Мурињо је захвалио на интересовању, али је истакао да жели да остане у Роми иако је понуда била изузетно уносна. Ал Ахли је освојио прво место у Првој дивизији Саудијске Арабије, а наредне сезоне играће у најелитнијем такмичењу ове земље, Саудијској професионалној лиги.
Италијански медији наводе да је Мурињо играчима Роме после пораза од Севиље у финалу Лиге Европа рекао да ће и наредне сезоне тренирати римски клуб. Португалац је Рому преузео 2021. године, а са римским клубом је играо два узастопна финала европских такмичења. Рома је 2022. освојила Лигу конференција, а 31. маја ове године је у финалу ЛЕ поражена од Севиље после бољег извођења пенала.
Рома је освојила шесто место у Серији А, а наредне сезоне играће у Лиги Европа.
Sezona u Premijer ligi kreće 11. avgusta, derbi Čelsi – Liverpul u prvom kolu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мурињо остаје тренер фудбалера Роме, одбио понуду Ал Ахлија из С. Арабије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.