У Србији сутра интензивне падавине у источној, централној и југоисточној Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 11:24

У Србији сутра интензивне падавине у источној, централној и југоисточној Србији

У Србији се сутра очекују интензивне падавине у источној, централној и југоисточној Србији (20 до 40 мм), нарочито у првом делу дана, док се највише кише прогнозира за погранични део Борског округа ка Румунији, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Спорчић У већем делу дана време ће бити претежно облачно, повремено с кишом и пљусковима, који ће понегде бити праћени и грмљавином.
Углавном суво време задржаће се на северозападу Србије. У Бачкој ће се разведрити већ пре подне, а у остатку Војводине и у западној Србији делимично разведравање се очекује после подне и увече. Ветар слаб и умерен, северозападни, са температурама од 14 до 18 степени, у јужној и централној Србији до 26 степени на северозападу Војводине.
У београду време ће бити претежно облачно, повремено с кишом, ветар слаб до умерен, северозападни са температурама од 15 до 21 степен.
Vučić sa Pirc Musar o svim temama od interesa za Srbiju i Sloveniju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра интензивне падавине у источној, централној и југоисточној Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.