Вучић са председницом Словеније Наташом Пирц Мусар

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:26

Вучић са председницом Словеније Наташом Пирц Мусар

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председницом Републике Словеније Наташом Пирц Мусар која борави у дводневној радној посети Србији. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Вучић и Пирц Мусар ће најпре одржати састанак тет-а-тет, а затим ће се водити пленарни разговори >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << делегација Србије и Словеније, које они предводе, саопштила је председникова прес служба.
Након тога предвиђене су изјаве за медије председника Србије и председнице Словеније.
Председник Србије Александар Вучић састао се данас и са шефом делегације Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, као и са амбасадорима Немачке, Француске и Италије, Анке Конрад, Пјером Кошаром и Луком Горијем.
Након састанка са амбасадорима земаља Квинте, председник Вучић је рекао да је замолио јос једном да учине све што је у њихов моћи и да спрече Аљбина Куртија да изазове нови рат на Балкану, наводи се на Инстаграм профилу будуцностсрбијеав.
Merdare: Saobraćaj slab, nema zabrane za prelaz putničkih automobila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са председницом Словеније Наташом Пирц Мусар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.