Фудбалер Челсија Каи Хаверц жели да пређе у Арсенал

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:24

Фудбалер Челсија Каи Хаверц жели да пређе у Арсенал

Фудбалер Челсија и немачки репрезентативац Каи Хаверц могао би да настави каријеру у Арсеналу, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Хаверц (24) има уговор са Челсијем до јуна 2025. године, али је спреман да промени клуб већ у предстојећем прелазном року. Немачки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фудбалски репрезентативац нема ништа против преласка у Арсенал и наводно је већ обавио прве разговоре са представницима „тобџија“.
Британски медији наводе да је Хаверц био близу преласка у Реал, који је у немачком нападачу видео замену за Карима Бензему. Међутим, представници мадридског клуба су одустали овог трансфера, пошто Челси тражи 87 милиона евра за немачког репрезентативца. Представници Арсенала би требало у наредних неколико дана да почну преговоре са Челсијем, који је спреман да спусти висину обештећења за Хаверца.
Немачки фудбалер је у Челси стигао 2020. године из Леверкузена за 80 милион евра. Он је на 139 мечева за лондонски клуб постигао 32 гола.
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras igraju drugi meč finala ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Челсија Каи Хаверц жели да пређе у Арсенал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.