Белорусија: Украјински дрон са експлозивом оборен у округу Лоевски

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:15

Белорусија: Украјински дрон са експлозивом оборен у округу Лоевски

Украјински дрон са експлозивом оборен је у округу Лоевски у Белорусији, сазнаје белоруска новинска агенција Белта у Државном граничном комитету. Фото: Танјуг/AP Photo/Libkos Како је саопштила гранична агенција, инцидент се догодио крајем прошлог месеца.
Дрон се кретао са украјинске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << територије ка Белорусији, а граничари су употребили стандардно оружје против летелице, услед чега је дошло до експлозије дрона, наводи се у саопштењу.
Истиче се да ће поводом тог инцидента бити предузете даље мере у оквиру Кривичног законика.
Zelenski razgovarao sa predsednikom Poljske o potrebama ukrajinskih snaga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белорусија: Украјински дрон са експлозивом оборен у округу Лоевски се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.