Кошаркашице Србије играју данас против Турске први меч на Европском првенству

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:10

Кошаркашице Србије играју данас против Турске први меч на Европском првенству

Женска кошаркашка репрезентација Србије игра данас од 15 сати у Љубљани против селекције Турске меч првог кола групе Д на Европском првенству. Фото: fiba.basketball У групи Д се налазе још селекције Словачке и Мађарске.
„Мислим да смо уигране и спремне за прву утакмицу на Евробаскету >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против Турске, која ће уједно бити и најзахтевнија. Мислим да ће прво место у групи зависити од те утакмице. Имају веома добре играчице, добар су и уигран тим. Треба да уђемо у дуел са највећим фокусом. Биће најтежи меч, али мислим да смо спремне“, изјавила је уочи меча са Турском српска кошаркашица Јована Ногић.
Србија ће сутра од 20.45 часова у другом колу играти са Словачком, а у недељу од 15 сати са Мађарском. Првопласирани тимови из сваке групе пласираће се директно у четвртфинале ЕП, док ће другопласирани и трећепласирани играти у осмини финала.
Србија брани титулу на ЕП, пошто је пре две године у финалу победила Француску 63:54.
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras igraju drugi meč finala ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије играју данас против Турске први меч на Европском првенству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.