Поклони за све даме и комедија Оскаровке Џенифер Лоренс у Арени

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 09:39

Поклони за све даме и комедија Оскаровке Џенифер Лоренс у Арени

Урнебесна комедија „Девојка за све“, са Оскаровком Џенифер Лоренс у главној улози, стиже на велико платно биоскопа Arena Cineplex. Поводом филма, заказан је Ladies night догађај уз пиће добродошлице и поклоне за све даме у среду, 21. јуна од 20 часова. Фото: Cinaplexx Свака дама добиће на поклон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сјај за усне од Catrice и Essence или магазин Story, Глориа или Лепота и здравље. Пиће добродошлице за све посетиоце обезбедила је винарија Џервин, а најсрећније обрадоваће и боцом вина направљеног од најфинијих сорти грожђа. Loft Parrucchieri бy Петар Костић дароваће најсрећније ваучерима за refresh третман за косу, а бренд Viva by Ela козметиком која ће вас припремити за предстојеће лето.
На ивици губитка свог дома из детињства, Меди (Џенифер Лоренс) добија неуобичајену понуду за посао: богати родитељи траже некога ко би „излазио” са њиховим интровертним деветнаестогодишњим сином Персијем, пре него што крене на факултет.
Трејлер: https://youtu.be/9FIN4Od0hOM
Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex.
Repertoari bioskopa za četvrtak, 15. jun

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поклони за све даме и комедија Оскаровке Џенифер Лоренс у Арени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.