Кошаркаши Партизана и Црвене звезде вечерас играју други меч финала АБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 09:37

Кошаркаши Партизана и Црвене звезде вечерас играју други меч финала АБА лиге

Кошаркаши Партизана и Црвене звезде одиграће вечерас од 20 сати у „Штарк арени“ други меч финала плеј-офа АБА лиге. ФОто: Танјуг/Раде Прелић Партизан води 1:0 у серији, која се игра на три победе. Домаћин ће бити екипа Партизана.
„Изузетно важна утакмица. Морамо да пробамо да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одбранимо домаћи терен. Позивам навијаче Партизана да још једном направе атмосферу какву су направили у последњој утакмици и да све прође у фер и спортској атмосфери, да као и после прве утакмице причамо само о кошарци“, изјавио је тренер Партизана Жељко Обрадовић уочи другог меча.
Тренер Црвене звезде Душко Ивановић рекао је да верује да „црвено-бели“ могу до тријумфа.
„Верујем да можемо да победимо Партизан. А да би победили морамо да дамо сто одсто наших могућности. Верујем мојим играчима и имам пуно поверење у њих. Игра се на три победе“, истакао је Ивановић.
Obradović: Moramo da probamo da odbranimo domaći teren

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана и Црвене звезде вечерас играју други меч финала АБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.