Обрадовић: Морамо да пробамо да одбранимо домаћи терен

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 08:01

Обрадовић: Морамо да пробамо да одбранимо домаћи терен

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је за ТВ Партизан пред другу утакмицу финала плеј-офа АБА лиге против Црвене звезде, да његов тим мора да проба да одбрани домаћи терен. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Кошаркаши Партизана данас од 20 часова дочекују Црвену звезду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у другој утакмици финалне серије плеј-офа АБА регионалне лиге. „Изузетно важна утакмица. Морамо да пробамо да одбранимо домаћи терен. Позивам навијаче Партизана да још једном направе атмосферу какву су направили у последњој утакмици и да све прође у фер и спортској атмосфери, да као и после прве утакмице причамо само о кошарци“, истакао је искусни стручњак.
Додаје да његов тим очекује изузетно тешка утакмица. „Морамо да нађемо снаге, енергије и жеље да будемо на потребном нивоу да бисмо победили другу утакмицу у финалној плеј-оф серији“, изјавио је Обрадовић.
Плејмејкер Партизана Данте Егзум нагласио је да ће Црвена звезда сигурно покушати да наметне своју игру. “Звезда ће изаћи на терен јако, покушаће да од почетка наметну свој ритам. Зато морамо да будемо они који ће ударити први. Биће добра утакмица, агресивна и знамо да ћемо морати да играмо јако читавим током меча. Атмосфера у тиму је добра. Једна од ствари у којој смо добри је да увек останемо чврсто на земљи“, закључио је Егзум.
Bajden čestitao Jokiću i Nagetskima osvajanje titule

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Морамо да пробамо да одбранимо домаћи терен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.