Данас облачно време са кишом и локалним пљусковима

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 07:51

Данас облачно време са кишом и локалним пљусковима

Данас ће у нашој земљи бити умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима који ће понегде бити праћени грмљавином, осим на северу Баната и Бачке где ће се задржати суво време. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Већа количина падавина биће у другом делу дана. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << У југозападној, јужној, централној и источној Србији понегде се очекује и од 30 до 50 mm за 12 часова, локално и више.
Ветар слаб до умерен северни, на југу јужни и југоисточни. Најнижа температура од 12 до 16, а највиша од 20 на западу до 25 на истоку земље.
MUP: Situacija sa poplavama stabilna, bez potrebe za evakuacijama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас облачно време са кишом и локалним пљусковима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.