Лондон: Кинески милијардер Џанг Ли пристао да буде изручен САД-у

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 16:50

Лондон: Кинески милијардер Џанг Ли пристао да буде изручен САД-у

Кинески милијардер и извршни директор компаније „Guangdžou R&F propertis“ Џанг Ли пристао је данас да буде изручен из Лондона у САД, где се суочава са оптужбама за примање мита. Фото: Pixabay/Mary_R_Smith Џанг Ли (69), који је суоснивач Р&Ф, тражен је на основу привремене потернице расписане >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Северном округу Калифорније која га оптужује за учешће у шеми подмићивања јавних званичника између 2015. и 2020. године.
Према Форбсу, Џангова имовина тренутно вреди 1,6 милијарди долара, а наводно је платио мито да добије дозволе за грађевински пројекат у Сан Франциску.
Џанг се појавио данас пред лондонским Вестминстерским судом за прекршаје где је пристао да буде изручен САД, пренео је Ројтерс.
Џангово изручење сада треба да одобри британски министар унутрашњих послова.
Rusija: Državna duma usvojila predlog zakona o zabrani promene pola

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лондон: Кинески милијардер Џанг Ли пристао да буде изручен САД-у се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.