Виши суд забранио отуђење имовине оцу осумњиченог за масакр у Рибникару

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 12:00

Виши суд забранио отуђење имовине оцу осумњиченог за масакр у Рибникару

Виши суд у Београду саопштио је данас да је донео решење да се оцу дечака осумњиченог за масовно убиство у Основној школи „Владислав Рибникар“, а који се налази у притвору, забрани да отуђи своју имовину. Фото: Танјуг/Владимир Порчић Судија за претходни поступак Вишег суда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Београду је јуче донео решење којим је усвојио предлог оштећених С.С.Ч., Б.А., М.М., И.Б., Н.К., Д.Д., Б.А., А.А и Р.В.Ј. за одређивање привремених мера обезбеђења имовинскоправних захтева па је окривљеном В.К. забрањено да расплаже, отуђи и оптерети непокретности и покретне ствари чији је власник, саопстено је из суда.
Како се наводи, то су стан у Београду, идеални делови пословног простора у Београду и путничко моторно возило. Привремене мере ће трајати до правноснажног окончања кривичног поступка.
Против наведеног решења дозвољена је жалба кривичном ванпретресном већу Вишег суда у Београду, у року од три дана од пријема решења, која не задржава извршење решења.
Окривљеном В.К. на терет се ставља извршење кривичног дела тешко дело против опште сигурности. Владимир. К, налази се у притвору који му је почетком месеца продужен за још 30 дана.
Владимир К. је ухапшен одмах након што је његов син, који није кривично одговоран пошто нема навршених 14 година, починио злочин у школи.
Vučić: Odlučio sam da ne kažem nijednu reč o sastanku sa Kvintom, tako je bolje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Виши суд забранио отуђење имовине оцу осумњиченог за масакр у Рибникару се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.