Ђурић: Моје мисли су са нашим народом на КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 08:50

Ђурић: Моје мисли су са нашим народом на КиМ

Амбасадор Србије у САД Марко Ђурић поручио је, поводом хапшења још једног Србина на КиМ, да су његове мисли са српским наордом на КиМ који пролази терор и голготу. Фото: Танјуг/Сава Радовановић
„Претешко је остати фокусиран на било какве званичне дужности. Читавог дана, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све моје мисли и молитве су на страдалном Косову и Метохији са нашим народом који пролази терор, голготу и понижење, и са нашим јунацима попут Милуна Миленковића и других утамничених Срба, са којима сам годинама делио и у будућности спреман да поделим судбину“, написао је Ђурић на Твитеру поводом јучерашњег хапшења Милуна Миленковића у северном делу Косовске Митровице.

Ђурић је истакао да ће српски народ и српска држава бити снажнији, мудрији и истрајнији од терориста.
Патријарх Порфирије: Морамо да се држимо заједно

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђурић: Моје мисли су са нашим народом на КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.