Какво нас време очекује?

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 08:20

Какво нас време очекује?

Наоблачење са кишом које ће током јутра захватити југозападне крајеве током преподнева ће се проширити на јужне, а после подне на западне и централне, када се очекују и локални пљускови са грмљавином, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> На северу пре подне очекује се претежно сунчано, од средине дана постепено повећање облачности, а киша се у овим пределима очекује увече и у току ноћи ка четвртку. Ветар слаб, североисточни.

У Новом Саду време ће ујутро и пре подне бити претежно сунчано, од средине дана постепено повећање облачности, а увече и током ноћи ка четвртку повремено са кишом.
Ветар слаб, променљив. Најнижа температура око 14, а највиша око 24 степена.
У наредних недељу дана време ће бити променљиво облачно, нестабилно са кишом и пљусковима са грмљавином, који ће местимично бити веома обилни уз град.
По чему су новосадски паркови посебни? (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Какво нас време очекује? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.