Израел лансирао пројектиле на Дамаск

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 07:15

Израел лансирао пројектиле на Дамаск

У израелском ваздушном нападу на престоницу Сирије Дамаск један сиријски војник је „озбиљно повређен“ и „причињена је материјална штета, јавила је рано јутрос државна агенција САНА позивајући се на војни извор. Фото: Танјуг/AP/Hassan Ammar
Сиријска противваздушна одбрана пресрела >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је ракете које је Израел лансирао са Голанске висоравни и оборила неке од њих, рекао је тај извор, преноси Ројтерс.

Сиријска државна телевизија такође је јавила да је Израел извео ваздушни напад на пунктове југозападно од Дамаска и да је сиријска ПВО оборила неке од ракета.
Израел годинама изводи ракетне нападе на Сирију, тврдећи да гађа мете повезане са Ираном.
Утицај Техерана у Сирији повећао се од када је Иран у грађанском рату који у Сирији траје од 2011. подржао председника Башара ал-Ашад, наводи Ројтерс.
Нетанијаху: Израел захтева да режими који подржавају терористе плате високу цену

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израел лансирао пројектиле на Дамаск се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.