Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 21:17

Захарова забринута због проширења складиштења америчких нуклеарних бомби

Позиви на проширење складиштења америчких нуклеарних бомби у Европи не могу а да не изазову забринутост, изјавила је данас портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.
Фото: Танјуг „Недавни позиви за проширење географије складиштења америчких нуклеарних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бомби у Европи уз промоцију одговарајућег потенцијала до граница Уније Русије и Белорусије не могу а да не изазову забринутост“, рекла је Захарова, а њен коментар је објављен на сајту руског Министарства иностраних послова.
Претходно је руски председник Владимир Путин рекао да су се Москва и Минск договорили да ће, без кршења међународних обавеза, распоредити тактичко нуклеарно оружје у Белорусији, преноси РИА новости.
Путин је поручио да Русија не преноси своје нуклеарно оружје у Белорусију, већ ради оно што су САД радиле деценијама.
Pentagon najavio dodatnu pomoć Ukrajini, do sada izdvojeno 40 milijardi dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захарова забринута због проширења складиштења америчких нуклеарних бомби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.