Ђоковић честитао Јокићу титулу у НБА лиги: Најбољи си!

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 17:30

Ђоковић честитао Јокићу титулу у НБА лиги: Најбољи си!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић честитао је данас кошаркашу Денвера Николи Јокићу освајање шампионске титуле у НБА лиги. Фото: Танјуг/AP Photo/Jack Dempsey Јокић је пре неколико дана честитао Ђоковићу титулу на Ролан Гаросу. Ђоковић је пре два дана тријумфом у Паризу стигао до 23. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гренд слем трофеја у каријери.
Јокић је јутрос са екипом Денвера победио Мајами 94:89 у петом мечу финала плеј-офа НБА лиге. Денвер је по први у историји освојио титулу у НБА лиги, док је српски кошаркаш проглашен за МВП финалне серије.
„МВП!!! Честитам брате, најбољи си“, написао је Ђоковић на Инстаграм сторију.
Најбољи тенисер света је потом објавио још неколико фотографија Јокића. Међу њима је једна са фотографијама на којој су Ђоковић и Јокић из дечачких дана.
„Кад ћемо на тенис Јокара?“, написао је Ђоковић на једном од фотографија.
Košarkaši Denvera osvojili prvu titulu NBA šampiona,dabl-dabl Jokića za istoriju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић честитао Јокићу титулу у НБА лиги: Најбољи си! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.