Поправља се коловоз у Улици Марије Бурсаћ

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 17:27

Поправља се коловоз у Улици Марије Бурсаћ

Град Нови Сад реализује интензивне радове на побољшању путне инфраструктуре, а у циљу стварања услова за ефикасније и безбедније одвијање саобраћаја и то првенствено на саобраћајницама које су од стратешког значаја за саобраћајни систем Града. Фото: Градске инфо У оквиру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << редовног одржавања путне инфраструктуре, у среду, 14. јуна 2023. године, почињу радови на поправци коловозне конструкције у Улици Марије Бурсаћ, у насељу Адице, на деоници од Улице Бранка Ћопића до Студеничке улице.
Према планираној динамици, завршетак радова очекује се 19. јуна 2023. године.
Током трајања радова, ради њиховог што бржег и квалитетнијег извођења, саобраћај ће у потпуности бити обустављен.
На Булевару Јаше Томића, на десној коловозној траци од Булевара ослобођења до Улице Париске комуне, у току је асфалтирање коловоза, након чега ће се приступити обележавању хоризонталне сигнализације и у наредним данима на овој деоници биће успостављен саобраћај.
У току је и поправка бициклистичке стазе на Футошком путу, на деоници од Улице браће Рибникар до Булевара ослобођења.
Истовремено, обављају се и радови на поправци коловоза асфалтом у Улици Карагача у Петроварадину, као и поправка саобраћајних површина у Фрушкогорској улици у Новом Саду. Као и сваке године, спроводе се припремне активности за предстојећи Егзит фестивал, у оквиру којих се на Петроварадинској тврђави изводе радови на санацији површина под туцаником.
Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поправља се коловоз у Улици Марије Бурсаћ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.