У Србији сутра нове падавине

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 12:45

У Србији сутра нове падавине

Наоблачење са кишом које ће током јутра захватити југозападне крајеве током преподнева ће се проширити на јужне, а после подне на западне и централне, када се очекују и локални пљускови са грмљавином, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо На >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << северу пре подне очекује се претежно сунчано, од средине дана постепено повећање облачности, а киша се у овим пределима очекује увече и у току ноћи ка четвртку. Ветар слаб, североисточни. Најнижа температура од 10 до 14, а највиша од 22 до 26 степени.
У београду време ће ујутро и пре подне бити претежно сунчано, од средине дана постепено повећање облачности, а увече и током ноћи ка четвртку повремено са кишом.
Ветар слаб, променљив. Најнижа температура око 14, а највиша око 24 степена.
У наредних недељу дана време ће бити променљиво облачно, нестабилно са кишом и пљусковима са грмљавином, који ће местимично бити веома обилни уз град.
Ispred opštine Zvečan protest zbog uhapšenih Petrovića i Obrenovića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра нове падавине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.