Лепосавић: Аљиу ушао у општину,окупљени Срби гађали га јајима и црвеном бојом

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 10:30

Лепосавић: Аљиу ушао у општину,окупљени Срби гађали га јајима и црвеном бојом

Министар за инфраструктуру Љибурн Аљиу ушао је рано јутрос у зграду општине Лепосавић, иако му је то Кфор забранио пре неколико дана, јавља дописник Танјуга. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Он је у зграду ушао у тренутку када је испред ње био мањи број људи, како би посетио такозваног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << градоначелника Љуљзима Хетемија који из зграде не излази 16 дана, задржао се у њој 30-ак минута, а затим напустио и зграду и Лепосавић, а том приликом окупљени Срби су џип у коме се налазио гађали јајима и црвеном бојом.
Велики број грађана, који се након тога окупио испред ограде оценио је то као најновију провокацију премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија. Срби у четири општине на северу Косова мирно проитестују већ 16 дана, а захтевају да специјалне јединице тзв. косовске полиције напусте све четири општине и да албански градоначелници не улазе у зграде општина, као и да се ослободе Радош Петровић и Душан Обреновић ухапшени док су мирно протествовали.
Na Horgošu, Batrovcima i Šidu kamioni čekaju pet sati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лепосавић: Аљиу ушао у општину,окупљени Срби гађали га јајима и црвеном бојом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.