У Србији данас пре подне са падавинама, увече разведравање

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 08:16

У Србији данас пре подне са падавинама, увече разведравање

У АП Војводини, западној Србији и Шумадији данас се очекује променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и суво, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, а на истоку и југу земље ујутру и пре подне очекују се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обилне падавине, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Увече у свим крајевима разведравање. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни, са најнижом температураом од 11 до 16, а највишом од 20 до 24 степена.
У Београду ће бити променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и суво, ветар слаб, северни и северозападни, са температурама од 13 до 22 степена.
Сутра ујутро и пре подне претежно сунчано, од средине дана јаче наоблачење захватиће јужне и југозападне пределе, а после подне западне и северозападне крајеве условљавајући местимично кишу и локалне пљускове са грмљавином.
Од четвртка до 20. јуна поново у свим крајевима киша, пљускови и грмљавине, који ће местимично бити веома обилни уз град.
Vučić: Nisam dao nacionalnu frekvenciju ni jednoj televiziji,sve su dobile ranije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас пре подне са падавинама, увече разведравање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.