Зеленски: Украјинске снаге напредовале упркос киши и жестоким борбама

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 07:16

Зеленски: Украјинске снаге напредовале упркос киши и жестоким борбама

Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је синоћ да су украјинске снаге напредовале на бојном пољу упркос киши и жестоким борбама. Фото: Танјуг/Ukrainian Presidential Press Office via AP „Битке су жестоке, али имамо покрет и то је пресудно“, рекао је Зеленски у свом ноћном видео обраћању.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Tramp otputovao na Floridu uoči pojavljivanja pred federalnim sudom

Зеленски је навео да су руски губици управо оно што је потребно, пренео је Ројтерс.
Украјински председник је истакао да је данас одржао састанак Штаба и да су кључни били извештаји од команданата оперативних праваца Хортиција и Таврија, пренео је Укринформ.
„Хвала нашим момцима за сваку украјинску заставу која се сада враћа на своје место у селима тек деокупиране територије!“, истакао је Зеленски.
Он је рекао да је посебно захвалан борцима у Бахмуту јер се повећава украјинска контрола у тој области.
Tramp otputovao na Floridu uoči pojavljivanja pred federalnim sudom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски: Украјинске снаге напредовале упркос киши и жестоким борбама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.