Обрадовић: Морамо да будемо на високом нивоу ако желимо да победимо у првом мечу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 16:51

Обрадовић: Морамо да будемо на високом нивоу ако желимо да победимо у првом мечу

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да његов тим мора да буде на високом нивоу ако жели да победи Црвену звезду у првом мечу финала плеј-офа АБА лиге. Дуел је на програму у уторак од 20.00 у „Штарк арени“. Фото: ABA liga/ Filip Roganović Финална серија се игра на три победе, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а црно-бели имају предност домаћег терена. Обрадовић је уочи дуела са црвено-белима имао поруку за навијаче Партизана.
„Имам поруку за наше навијаче који су показали да су најбољи и најоданији у Европи. Податак да ћемо већ на првој утакмици имати пола милиона навијача је нешто невероватно. Позивам их да поново направе фантастичну атмосферу, да бодре екипу и да све протекне у фер и спортском духу.”
”Да се сви људи из Црвене зведзе осећају пријатно и да се након утакмице искључиво и само прича о кошарци“, рекао је Обрадовић, преноси званични сајт Партизана.
Он је истакао да се његов тим добро припремио за први дуел са Црвеном звездом, која брани титулу регионалног шампиона.
„Очекујем занимљиву серију, имали смо времена да се припремимо и надам се да ћемо већ у првој утакмици одиграти добро. Сигурно да морамо бити на високом нивоу ако мислимо да победимо у првом сусрету, јер треба ићи из утакмице у утакмицу“, истакао је Обрадовић.
Плејмејкер Партизана Јам Мадар изјавио је да очекује тежак меч. „Знамо да су добар тим и шта су све способни да ураде на терену. Играли смо против њих неколико пута, али смо фокусирани на нашу игру и оно шта је потребно да ми добро урадимо како би добили ову прву утакмицу. Веома је важно да финалну серију отворимо на добар начин и ми то морамо да урадимо“, поручио је Мадар.
Утакмица између Партизана и Црвене звезде биће одиграна у уторак од 20 часова, а улази у халу ће бити отворени два сата раније. Партизан је позвао навијаче да раније дођу у халу како се због контрола на улазима не би стварала гужва.
„Клуб још једном позива навијаче да сву своју енергију усмере искључиво на подршку црно-белима, без икаквих вербалних или физичких испада. Партизан је на терену изборио предност домаћег терена и подршку публике на чију свест апелује како би ту предност заједничким снагама одбранили“, истиче се на сајту Партизана.
Други меч је на програму у четвртак од 20 сати. Трећа утакмица биће одиграна 18. јуна. Евентуални четврти меч на програму је 20. јуна, а евентуална мајсторица два дана касније.
Španac Pablo Laso novi trener košarkaša Bajerna





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Морамо да будемо на високом нивоу ако желимо да победимо у првом мечу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.