Вучевић у Никозији са Христодулидисом о сарадњи Србије и Кипра

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 13:32

Вучевић у Никозији са Христодулидисом о сарадњи Србије и Кипра

Потпредседник Владе Србије и министар одбране Милош Вучевић који се налази у званичној посети Кипру разговарао је данас са кипарским председником Никосом Христодулидисом и захвалио на подршци коју ова земља пружа очувању територијалног интегритета Србије, наглашавајући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је наш однос према суверенитету Кипра истоветан. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војска Србије Председник Кипра Христодулидис истакао је да су блискост и пријатељство одувек карактерисали односе Србије и Кипра и захвалио на позиву председника Србије Александра Вучића да током ове године посети Београд, а који му је пренео Вучевић и изразио велику жељу да посети Србију, саопштило је Министарство одбране.
У наставку посете, министар Вучевић састаће се и са министром одбране Кипра Михалисом Јоргаласом, а планирани су и сусрети са представницима мултинационалне операције Уједењих нација на Кипру, као и са архиепископом Кипарске православне цркве.
Mali: Ohrabruje malo objektivniji pristup SAD prema KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић у Никозији са Христодулидисом о сарадњи Србије и Кипра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.