Украјина оптужила Русију да је гађала брану и у Лугањску

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 13:05

Украјина оптужила Русију да је гађала брану и у Лугањску

Портпарол украјинске војске Валериј Шершен изјавио је данас је да су руске снаге разнеле брану у близини села Новодаривка, што је довело до поплава на обе обале реке Мокри Јали у Лугањску, али Би-Би-Си није могао независно да потврди ову тврдњу. Фото: Танјуг/AP Photo/Libkos Шершен је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекао да Русија намерно диже у ваздух бране у региону како би зауставила напредовање Украјине ка окупираним областима.
Прошлог понедељка је пробијена огромна брана Велика Каховка, што је изазвало велике поплаве. Украјинска војска и НАТО оптужили су Русију да је одговорна, док је Русија окривила Украјину.
Хиљаде људи евакуисано је из нижих подручја са обе стране реке Дњепар.
Bajden negira dokaze FBI da je primio mito od ukrajinske kompanije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјина оптужила Русију да је гађала брану и у Лугањску се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.