Јокић: Биће то најтежа утакмица у серији, имамо велику прилику за титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 10:55

Јокић: Биће то најтежа утакмица у серији, имамо велику прилику за титулу

Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да ће предстојећи, пети меч против Мајамија бити најтежи у овогодишњој финалној серији НБА лиге, преноси (ЕСПН). Фото: Танјуг/АР/Marta Lavandier Денвер води 3:1 у финалној серији која се игра на четири победе. Наредни меч биће одигран у ноћи између >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понедељка и уторка у Денверу.
„Биће то најтежа утакмица у серији. Они ће доћи и играти очајнички, а тако морамо и ми. Ово је утакмица које обе екипе морају да добију и морамо тако да размишљамо“, рекао је Јокић на конференцији за медије.
Српски кошаркаш је рекао да за сада не размишља о шампионском прстену.
„Имамо велику прилику да освојимо титулу и тада ћу да кажем шта ће да ми значи шампионски прстен. Сада не знам, размишљам само о свакој наредној утакмици, ништа даље од тога“, истакао је Јокић.
Он је истакао да Џамал Мареј сјајно игра у плеј-офу.
„Сада игра на нивоу на ком сам мислио да може да игра. Веома добар играч, сазрео је, повреда га је мало успорила, али боље чита игру. Феноменално игра овај плеј-оф“, истакао је Јокић.
Јокић је честитао сународнику Новаку Ђоковићу освајање Ролан Гароса.
„Који му је ово пут да освоји гренд слем? Двадесет и трећи, доста више. Шалим се. Не постоје речи за њега. Мајстор је свог заната, вероватно један од најбољих тенисера света свих времена“, рекао је Јокић.
Rukometaši Vojvodine osvarači Kupa Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Биће то најтежа утакмица у серији, имамо велику прилику за титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.