Вучић честитао Ђоковићу: Победа потврдила да у историји тениса немате премца

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jun.2023, 19:01

Вучић честитао Ђоковићу: Победа потврдила да у историји тениса немате премца

Председник Србије Александар Вучић честитао је вечерас српском тенисеру Новаку Ђоковићу на „величанственој победи“ у финалу Ролан Гароса и истакао да је ова победа обрадовала све грађане Србије и потврдила да у историји тениса Ђоковић нема премца. Фото: Танјуг/AP Photo/Christophe >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ena „Честитам Вам Ђоковићу и хвала на свему. Хвала на данашњој величанственој победи која је обрадовала све грађане Србије и потврдила да у историји тениса немате премца. Желим Вам још много победа на радост свих Ваших верних навијача“, поручио је Вучић на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“.
Вучић је уз то објавио фотографију Ђоковића са натписом: „Највећи свих времена“.
Ђоковић је у три сета савладао Каспера Руда (7:6, 6:3, 7:5) и тако дошао до рекордне 23. гренд слем титуле у каријери, треће на Ролан Гаросу.
Đoković osvojio Rolan Garos, ukupno 23. rekordni gren slem trofej

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић честитао Ђоковићу: Победа потврдила да у историји тениса немате премца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.