Затворили, па отворили кров на „Шатријеу“

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jun.2023, 16:15

Затворили, па отворили кров на „Шатријеу“

Новак Ђоковић и Каспер Руди играју у финалу Ролан Гароса, које по последњим инфомацијама почиње у 15.00. Фото: Танјуг/AP Photo/Christophe Ena Иако је пробитно почетак био заказан 30 минута раније, организатори су померили старт због женског дубла, па ће Србин и Норвежанин чекати још пола сата >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << до свог окршаја.
Очекује се киша у главном граду Француске, па су организатори одлучили да навуку кров, што би значило да се финале игра у дворанским условима. Та одлука није дуго била на снази, јер је на крају кров отворен игра се под отвореним небом.
Finale Rolan Garosa između Đokovića i Ruda danas od 14.30 časova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Затворили, па отворили кров на „Шатријеу“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.