У Србији сутра облачно и свежије, са кишом, пљусковима и грмљавином

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jun.2023, 14:02

У Србији сутра облачно и свежије, са кишом, пљусковима и грмљавином

У већем делу Србије сутра ће, према прогнози Републичког хидроемтеоролошког завода (РХМЗ), бити умерено до потпуно облачно и свежије са кишом, пљусковима и грмљавином, уз слаб до умерен северозападни ветар. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић На северу и северозападу Војводине суво >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са сунчаним интервалима, а ветар ће бити у појачању.
Најнижа температура од 12 до 17, највиша од 18 до 24 степена Целзијуса.
У Београду сутра умерено до потпуно облачно и свежије, повремено са кишом, пљусковима и грмљавином.
Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура око 16, највиша око 20 степени Целзијуса.
У Србији се у уторак ујутро и пре подне обилне падавине очекују још на истоку земље. У осталим крајевима у уторак и среду уследиће дводневна краткотрајна стабилизација времена, само ће у среду после подне на југу и југозападу уз дневни развој облачности бити услова за локалне краткотрајне пљускове са грмљавином.
Од четвртка поново у свим крајевима киша, пљускови и грмљавина, који ће местимично бити веома обилни, уз град.
RHMZ: Upozorenje na lokalno obilne pljuskove i grad

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно и свежије, са кишом, пљусковима и грмљавином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.