Мареј: Драго ми је да сам помогао екипи да дође до победе

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jun.2023, 16:10

Мареј: Драго ми је да сам помогао екипи да дође до победе

Кошаркаш Денвера Џамал Мареј изјавио је након четврте утакмице НБА финала да му је драго што је помогао екипи да дође до нове победе, преноси НБА ТВ. Фото: Танјуг/АР/Lynne Sladky Кошаркаши Денвера поново су победили у Мајамију 108:95 и повели са 3:1 у великом финалу НБА лиге.
„Фокусирани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо и покушамо урадити праве ствари. Спремни смо да освојимо титулу. Постоје ствари које морамо урадити али смо добри. Гордон је несебичан играч, велики борац. Он игра сјајно откако је ту. Зато га и имамо ту. Жели да победи, као и сви ми. Вечерас саам покушао вртети пик. Имали смо доста расположених играча. Требало је да дам прави пас. Греен је радио сјајан посао, Гордон, Браун такође. Драго ми је да сам помогао екипи да дође до победе“, истакао је Мареј.
Крилни центар Денвера Арон Гордон констатовао је да се његова екипа поноси својом одбраном.
„Није лоше, зар не? Осетио сам да ћу бити дефанзивац за ову екипу. Знао сам да имају поене у рукама, Портера који је један од најбољих шутера, двоструког МВП-а који може да уради све у нападу, Мареја који сваке ноћи може да убаци 50 поена. Знао сам да ће мој посао бити да играм одбрано и да им олакшам. Поносимо се одбраном. Имамо момке који воле да је играју. Јокића не цене довољно због одбране, има спектакуларне руке и ради сјајан посао у покривању“, закључио је Гордон.
Ajzeja Tomas: Jokić je Medžik Džonson današnjice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мареј: Драго ми је да сам помогао екипи да дође до победе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.